Blogg

Vet du om bh’n din passer? Gjør den fortsatt jobben?

Vet du om bh'n sitter riktig?

.

 

Bilde nr. 2

Bilde nr. 2

Bilde nr. 3

Bilde nr. 4

Vet du om bh´n din passer? Gjør den fortsatt jobben?

Vet du om bh´n din passer? Hver dag tar vi den på, men sjekker vi om den fortsatt gjør jobben? Akkurat som et par sko må bh’n sitte riktig for at du skal ha en behagelig hverdag uten gnaging og vondter.

Her har du noen tips som du kan sjekke ut:

Er omkretsen riktig? 80% av støtten får du av omkretsen på bh’n. Sitter den riktig skal du få en flat hånd mellom bh’n og ryggen. Se bilde nr. 2. Bh’n skal sitte godt nede på ryggen og ikke krype oppover mellom skulderbladene. Er den for vid så er det på tide å gå inn på neste hekte. Har du ingen hekter igjen å gå inn på? Ja da er det på tide med en ny.

Passer cup’n? Har den lommer eller strammer og gir dobbeltpupp? Dekker den brystene? Sitter spilen godt «bak» brystet? For å sjekke om en cup er riktig tar vi «the magic lift» hver gang vi tar den på – ta et godt tak i brystet med den ene hånden – med den andre hånden legger du spilen godt bak brystet – se bilde nr. 1. Til slutt retter vi på øvre del av cup’n slik at brystene legger seg fint på plass – bilde nr. 3.

Stroppene skal ikke stramme mer enn at du får to fingre i mellom – se bilde nr. 4.

En bh bør dele brystene for å gi maksimal støtte og komfort. Midtstykket skal ligge godt inntil kroppen som du ser på bilde nr. 4.

Ikke evigvarende

Disse tipsene forteller at en bh størrelse ikke er noe du bruker gjennom hele livet. Vi endrer oss selv om vi ikke går opp eller ned i vekt. En bh er ikke et «one-size fits you for the rest of your life» plagg. Det er også forskjeller på merker og modeller. Hva som står på lappen betyr ikke så mye. Det viktigste er at den passer.

Sjekker du om bh’n din sitter som den skal innimellom?

Trenger du råd og veiledning tilbyr vi fjernmåling hvis du ikke bor i nærheten av butikken. Send oss en melding på tlf: 47328897 eller en DM på instagram/facebook. Vi tar kontakt med deg så finner vi din størrelse og passform.

Trine

Tilbake til listen

Related Posts