Hei og velkommen til oss. Du er unik!

Ønsker du å fornye undertøysgarderoben din har du kommet til rett sted. Vi hjelper deg med å finne det du har behov for både pr. telefon og i butikken vår. Nøl ikke med å ta kontakt hvis du ønsker personlig hjelp til å finne tips, råd og veiledning.

Selmas Undertøyforretning er en liten frittstående nisjebutikk i Elverum.
Vi åpnet dørene i agusut 2016 og du finner oss i Storgata 15, Elverum sentrum. Vi fører undertøy til dere som ønsker produkter av høy kvalitet og komfort. Vi yter den beste service og vårt motto er: UNDERTØY FOR ALLE DAMER I ALLE ALDRE I ALLE STØRRELSER. Hos oss får du en unik handleopplevelse. Våre varemerker er blandt annet Fantasie, Freya, Primadonna, MarieJo, Mey, Chantelle, Femilet, Calida, Ringella og Falke. Vi kjenner våre varer og vet hva merkene våre står for, hva produktene våre er laget av og ikke minst hvordan. Våre leverandører har stort fokus arbeidsvilkår og miljøet flere med økotech standard.

Vi som driver butikken er Trine og Ida – svigermor og svigerdatter. Vi har begge kurs I i BH skolen hos Wacoal og er dyktige på måling og tilpasning av undertøy. Som personer er vi litt ulike og det gjør at vi utfyller hverandre perfekt. Vi har så mange flotte kunder som gir gode tilbakemeldinger på at vi faktisk utgjør en forskjell. Vi bare elsker jobben vår.

Bor du i nærheten eller kjører forbi er du hjertelig velkommen innom oss i Storgata. Vi vil finne rett størrelse og passform til deg og sette sammen de nydeligste undertøyssett. Du vil også finne deilige pysjer, ull/silke produkter og alt annet av undertøy. Vi har produkter både til hverdag og fest.

Nettbutikken er fortsatt under oppbygging og nyheter vil bli lagt ut med jevne mellomrom så kikk bare innom så ofte du kan. Har dere spørsmål er vi bare en e-post unna: selmasunder@gmail.com. Vi har betalingsløsningene Klarna checkout, visa, mastercard, vipps og hent i butikk. Varer som sendes med post blir sendt samme dag eller dagen etter bestillingen er gjort.

Velkommen til vår nettbutikk og butikk.

Undertøyshilsen fra Ida og Trine