Om oss – Hei og velkommen. Du er unik!

Om oss – Ønsker du å fornye undertøysgarderoben din har du kommet til rett sted. Her får du hjelp til å finne det du har behov for både i nettbutikken og i butikken. Nøl ikke med å ta kontakt hvis du ønsker personlig hjelp til å finne tips, råd og veiledning.

Om oss – Selmas Undertøyforretning er en liten frittstående nisjebutikk i Elverum.
Vi åpnet dørene i agusut 2016 og du finner oss i Storgata 15, Elverum sentrum. Vi fører undertøy til dere som ønsker produkter av høy kvalitet og komfort. Vi yter den beste service og vårt motto er: UNDERTØY FOR ALLE DAMER I ALLE ALDRE I ALLE STØRRELSER. Hos oss får du en unik handleopplevelse. Våre varemerker er blandt annet Fantasie, Freya, Primadonna, MarieJo, Mey, Chantelle, Femilet, Calida, Ringella og Falke. Vi kjenner våre varer og vet hva merkene våre står for, hva produktene våre er laget av og ikke minst hvordan. Våre leverandører har stort fokus arbeidsvilkår og miljøet flere med økotech standard.

På bildet ser dere meg -Trine – jeg som eier og driver butikken. Jeg har kurs i BH skolen hos Wacoal og er dyktig på måling og tilpasning av undertøy. Jeg elsker jobben min hvor jeg møte så mange flotte damer (og menn) som kommer for å finne sine favoritter. Kvalitetsundertøy er bare helt fantastisk. Det du har på deg innerst inne skal være det beste. Det fortjener du.

Ellers er jeg veldig glad i å strikke. Prøver jevnlig å gå turer i skog og mark og elsker å spille golf. Interiør er jeg også opptatt av – elsker fine ting jeg kan pynte med. Elsker også selvfølgelig fint og komfortabelt undertøy som jeg kan pynte meg selv med. Det vet jeg at du gjør også.

Velkommen innom

Bor du i nærheten eller kjører forbi er du hjertelig velkommen innom i Storgata. Jeg vil finne rett størrelse og passform til deg og sette sammen de nydeligste undertøyssett. Du vil også finne deilige pysjer, ull/silke produkter og alt annet av undertøy. Jeg har produkter både til hverdag og fest.

Nettbutikken er fortsatt under oppbygging og nyheter vil bli lagt ut med jevne mellomrom så kikk bare innom så ofte du kan. Har dere spørsmål er vi bare en e-post unna: selmasunder@gmail.com. Nettbutikken har betalingsløsningene Klarna checkout, visa, mastercard, vipps og hent i butikk. Varer som sendes med post blir sendt samme dag eller dagen etter bestillingen er gjort.

Velkommen til min nettbutikk og butikk.

Undertøyshilsen fra Trine