Her kan du lese kundeomtaler. Se hvilke erfaringer andre har etter å ha handlet med oss. Alle som handler får tilbud om å gi en tilbakemelding og karakter på handelen og nedenfor ser du de siste omtalene som kundene har lagt igjen. Det viktigste for oss er at alle skal føle seg trygge, fornøyde og godt ivaretatt; både før, under og etter en handel hos oss.

Vi synes derfor det er viktig å publisere kundeomtaler. Vi sender varen med Posten. Vi setter pris på alle som sender inn kundeomtaler.

Tove-Kristin
Tove-Kristin
Les mer
Jeg synes det har vært lett å finne produkter jeg har sett etter. Hvis jeg har hatt spørsmål om produktet og størrelser har Trine svart raskt, og gitt meg riktig anbefaling når det gjelder størrelser. Betalingen har fungert bra. Det har vært veldig fint å få leveringen hjem i postkassen.
Stine
Stine
Les mer
Jeg elsker å handle på nett i disse tider hvor man skal unngå for mange mennesker og krympe inn nærkontaktene. Her er det veldig lett å finne frem, alt står i menyen og det er bare å skrolle så finner du enkelt frem. Alle størrelser ligger der og du får enkel oversikt når du kommer i kassen. Går det kluss i bestillingen er det bare å kontakte Trine eller butikken og de hjelper deg med en gang. Når du kommer til kassen kan du betale med Vipps og det er jo superenkelt, så kan du velge om du vil hente i butikken eller få det tilsendt. Og oversikten over det du har bestilt kommer rett i e-posten din! Enklere enn dette blir det ikke. Jeg kan anbefale dette på det sterkeste!
Elin
Elin
Les mer
Jeg anbefaler nettbutikken til Selmas Under. Så mange lekre ting å velge blandt, undertøy, badetøy, koseklær og mye mer. Nettbutikken er lett å finn fram i hvis det er noe spesielt du ser etter eller et merke du er ute etter. Min erfaring er også at dersom jeg er usikker på størrelse eller noe annet, sender jeg bare en melding. Da går det ikke lang tid før jeg får svar. Varene blir raskt levert ellen en kan velge å hente i butikk, hvis en ønsker det. Selmas Under er absolutt en favoritt.
Nina
Nina
Les mer
Jeg var usikker på str på bh, og ringte Selmas for hjelp. Fikk veldig god veileding, og alt som ble sendt var riktig i str. Kan anbefale alle og handle på nett, raskt ekspedert og pakken kom etter få dager. De få tingene jeg sendte tilbake var det heller ingen problemer med, fikk raskt pengene tilbake.
Mette
Mette
Les mer
Har brukt nettbutikken noen ganger og er superfornøyd med både varene og hjelpen jeg fikk, var litt usikker på str da ringte jeg å fikk meget god hjelp på telefonen. Kan absolutt anbefale alle å handle undertøy og nattøy her. Tipp topp tommelen opp.
Previous
Next
Kundeomtaler