Blogg

Et «pes» å kjøpe bh!

 

 

BH er et finurlig plagg!

Nå trenger jeg en ny bh men det utsetter jeg til en annen dag. Blir helt stressa av å tenke tanken på å finne en som er god å ha på og bruke. For det finner jeg aldri!! Det strammer, klemmer og gnager og puppene buler ut både her og der – jeg ser jo ikke ut og vondt er det også.

Dette var hverdagen for meg helt til jeg skjønte poenget. Og poenget var å få profesjonell hjelp! Har alltid trodd jeg var 100-105 B eller C men det er jeg jo ikke. En helt ny hverdag kom som en åpenbaring når jeg fikk hjelp til å finne rett størrelse og passform hos undertøysspesialisten. Plutselig var jeg mindre enn jeg trodde også – og det var jo ikke feil. I første omgang gikk jeg ned til 95D men etterhvert har jeg redusert størrelsen til enten 90E eller 85F – avhengig av merke, modell og passform. Og jeg har ikke gått ned i vekt altså, men jeg fikk kommentarer som «har du gått ned i vekt» – «så fin du er nå» etc når jeg hadde på meg min første perfekte bh. For kroppsholdningen endret seg radikalt. Jeg fikk rettet opp ryggen og fikk skilt puppene fra magen. For jeg kunne for første gang på mange år bruke bh med spiler – JUHUU. Min erfaring med spiler var smerte, sår og et sant helvete. Spilene gnagde seg inn i huden og var så vondt at jeg tok de ut.

Min første tanke når jeg gikk ned i omkrets var at nå får jeg disse «hengene» under armene og på ryggen. Det kan ikke se bra ut med alt dette flesket som henger utafor. Der tok jeg fullstendig feil faktisk! Når jeg gikk ned i omkrets så måtte jeg opp i cup og da fikk jeg det meste av flesket inn i cupen faktisk – en helt ny opplevelse og erfaring. Jeg så jo faktisk mye bedre ut enn når bh´n var så vid at den havnet mellom skulderbladene. Jeg fikk kyndig hjelp av de i butikken som fortalte meg at flesket ikke blir mindre av å gå opp i omkrets (de omtalte det ikke som flesk altså men jeg vet at det er det det er). Man virker faktisk smalere når omkretsen er fast og sitter godt nede på ryggen for uansett så følger bare flesket med oppover når bh´n havner høyt opp mellom skulderbladene – det blir ikke borte. Når jeg økte cup størrelsen så fikk jeg det aller meste av sidevevet (som de søte hjelperne i butikken kaller det) inn i cup´n og jeg både så og følte meg så mye bedre.

Dette var mitt første møte med undertøysspesialisten og gjett om jeg tenkte at jeg aldri kom til å kjøpe undertøy noe annet sted noen gang enn i en spesialforretning. Der fikk jeg en åpenbaring som godt voksen og jeg tenkte at det skulle vært obligatorisk å få opplæring i hvordan kjøpe og bruke en bh. Her hadde jeg gått halve livet og tenkt at dette bh styret orker jeg snart ikke mer av – det er jo bare et forferdelig pes!! Dette er min erfaring med bruk av bh og hvordan jeg fikk profesjonell hjelp til å finne mine favoritter. Jeg har etterhvert utvidet bh skuffen med mange modeller, passformer og ikke minst farger. Nå elsker jeg farger på undertøyet mitt – det gjør meg glad og i godt humør. Rødt er min favoritt for det kan jeg bruke under alle klær – også lyse og hvite. For rødt under hvitt synes ikke – du vet vel det? Rødt tar igjen hudfargen og er min nye hudfargede bh (og truse).

Dette «puppestellet» mitt både fortjener og trenger maksimal støtte og komfort! Derfor velger jeg å bruke det aller beste som finnes.

Enig?

Undertøyshilsen fra Trine