Blogg

BH GUIDE. Finn din bh størrelse.

Om oss

.

BH guide. Finn din bh størrelse.

Her har du en bh guide litt utenom det vanlige. Bruk bh guiden og finn din bh størrelse ved å se på videoen.

Jeg forklarer og viser hva som er viktig å tenke på når du skal velge bh og hvordan du kan måle deg for å finne riktig bh størrelse i en norsk nettbutikk.

For å få riktig størrelser anbefaler jeg å ta tre mål:

  • Måle omkrets så stramt du klarer
  • Måle omkrets løst
  • Måle bysten løst

Hvordan handle undertøy på nett!

Handle undertøy på nett kan være utfordrende fordi det ikke er så lett med størrelser. Men hjelpen er her. Trenger du nye bh’r så anbefales det å ta gode mål for å finne riktig bh størrelse. Jeg har laget en bh guide video til deg slik at du lettere kan finne din bh størrelse.

Når trenger du ny bh?

Usikker på om du trenger ny BH? De slites av vask og bruk og støtten avtar. Husk at en BH har en funksjon, den skal ikke bare henge utenpå. Når du kjøper ny BH skal du alltid starte på de ytterste hektene. Etter to-fire måneder inn på neste hekte, nye to til fire måneder inn på tredje og siste hekte. Nye to til fire måneder er BH’n klar for gjenvinning, og du trenger en ny.

Du trenger tre til fem gode BH’r. Da har du nok med skift og de holder lenge.

Vasketips:

Vask bh`n din helst for hånd. Da varer både elastikken og fargen lenger. Hvis du ønsker å vaske i maskin så er det maks 30 grader finvask som gjelder. Lav sentrifugering og uten skyllemiddel.

Bruk vaskemiddel for farget tøy, også for lyse og hvite bh`r. Lys og hvite bh`r er farget lyse og hvite og hvis du bruker optiske hvitemidler forsvinner fargen og bh`n blir grå. Jeg anbefaler ikke Milo da den kan ødelegge elastikken i bh`n. Bruk gjerne flytende vaskemiddel men da helst OMO colour eller andre flytende for farget tøy.

La bh`n hvile!

Det er ikke hver gang vi trenger å vaske bh`n etter at vi har brukt den. Det er lurt å la den «hvile» etter et par dagers bruk – da går elastikken tilbake og bh`n har lengre levetid.

Finn din BH størrelse.

Se video for tips og anbefalinger:

 

 

 

Om oss

Om oss – Ønsker du å fornye undertøysgarderoben din har du kommet til rett sted. Her får du hjelp til å finne det du har behov for både i nettbutikken og i butikken. Nøl ikke med å ta kontakt hvis du ønsker personlig hjelp til å finne tips, råd og veiledning.
Om oss – Selmas Undertøyforretning er en liten frittstående nisjebutikk i Elverum.

Vi åpnet dørene i august 2016 og du finner oss i Storgata 15, Elverum sentrum. Vi fører undertøy til dere som ønsker produkter av høy kvalitet og komfort. Vi yter den beste service og vårt motto er: UNDERTØY FOR ALLE DAMER I ALLE ALDRE I ALLE STØRRELSER. Hos oss får du en unik handleopplevelse. Våre varemerker er blant annet Fantasie, Freya, Primadonna, MarieJo, Mey, Chantelle, Femilet, Calida, Ringella og Falke. Vi kjenner våre varer og vet hva merkene våre står for, hva produktene våre er laget av og ikke minst hvordan. Våre leverandører har stort fokus arbeidsvilkår og miljøet flere med økotech standard.

På bildet ser dere meg -Trine – jeg som eier og driver butikken. Jeg har kurs i BH skolen hos Wacoal og er dyktig på måling og tilpasning av undertøy. Jeg elsker jobben min hvor jeg møte så mange flotte damer (og menn) som kommer for å finne sine favoritter. Kvalitetsundertøy er bare helt fantastisk. Det du har på deg innerst inne skal være det beste. Det fortjener du.

Ellers er jeg veldig glad i å strikke. Prøver jevnlig å gå turer i skog og mark og elsker å spille golf. Interiør er jeg også opptatt av – elsker fine ting jeg kan pynte med. Elsker også selvfølgelig fint og komfortabelt undertøy som jeg kan pynte meg selv med. Det vet jeg at du gjør også.